Artist Bio

T€O

Teodor Ștefan Mocanu (T€O), născut pe 30 decembrie 1997, este un rapper, producător, inginer de sunet și editor video din București, România.

Povestea rapperului T€O începe prin vara anului 2011, la vârsta de 14 ani, când pune pe foaie primele versuri. Prima piesă a fost înregistrată la un microfon de laptop pe beat-ul piesei “One Mic” a legendarului rapper american Nas. Nu a mai scris sau cântat nimic până când a intrat la liceu și a dat de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Hipo. Au început amândoi să dea rime pe beat-uri luate de pe YouTube până când au ajuns într-un home studio și au tras prima piesă împreună, aceasta s-a dovedit a fi un eșec, dar niciunul dintre ei nu s-a lăsat și au continuat să facă muzică în continuare.

Primul material discografic, intitulat “La Un Alt Nivel”, s-a lansat în vara anului 2013 și a fost o încercare, din păcate, eșuată, dar artistul a mers mai departe indiferent de cât hate a primit.

Al doilea material discografic, intitulat “Fragment din Viață”, lansat în vara anului 2014, a fost înregistrat, mixat și masterizat la MB Records. Acest material a fost primit mai bine decât primul, semn că artistul începe ușor, ușor să evolueze.

Al treilea material, intitulat “Poezie În Mișcare” a fost primul album înregistrat, mixat și masterizat în home studio-ul artistului (OverLimitRecords). Acesta a început să învețe și partea de inginerie de sunet, ce înseamnă mixajul și masterizarea unei piese, cum să pregătești echipamentul corespunzător pentru a obține o înregistrare cât mai bună și multe altele. Acest album a fost ca un fel de diss pentru noua generație de rapperi, dar văzând că primește hate și lumea vrea să audă noul sound, artistul s-a conformat și timp de 1 an a ascultat și analizat rap-ul nou, gândindu-se cum ar vrea lumea să sune muzica lui.

În vara anului 2018 a lansat primul single intitulat “Pe Val” în colaborare cu bunul său prieten, Hipo. Acest single este extras de pe următorul album de studio al artistului, care promite un sound complet diferit față de ce a lansat până acum și speră că ascultătorii îi vor aprecia munca depusă, atât pe partea de producție, cât și pe partea de versuri și flow.

Pe data de 26 Februarie 2019 artistul a lansat albumul “Independent”. Acest material conține 13 piese și este înregistrat, mixat, masterizat și produs integral de către artist în home studio-ul acestuia (OverLimitRecords). Albumul este valabil pe toate platformele de streaming și pe YouTube.

Discography

Here you can find all albums and singles released by T€O!

Independent

Released: February 26th, 2019

News

Artist News

Latest news about the artist!